Ζάντες αλουμινίου: Γιατί είναι καλύτερες από τις σιδερένιες; - iKTEO Παλλήνη
606
post-template-default,single,single-post,postid-606,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ζάντες αλουμινίου: Γιατί είναι καλύτερες από τις σιδερένιες;

Ζάντες αλουμινίου: Γιατί είναι καλύτερες από τις σιδερένιες;

Νομίζεις ότι οι ζάντες αλουμινίου είναι ένα εφέ χωρίς καμία απολύτως ουσία; Ώρα να αλλάξεις άποψη και να πετάξεις τις βαριές ατσάλινες ζάντες. Δες τα πλεονεκτήματα των ζαντών αλουμινίου στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Κάποτε οι ζάντες αλουμινίου θεωρούνταν εξοπλισμός πολυτέλειας, τις συναντούσαμε στις μεγάλες κατηγορίες αυτοκινήτων ή στις κορυφαίες εκδόσεις των μικρότερων. Σήμερα, όμως, σπάνια θα συναντήσετε αυτοκίνητο με σιδερένιες ζάντες. Επιλέγονται μόνο στις υπερβολικά «φτωχές» εκδόσεις εξοπλισμού και σε αυτοκίνητα πόλης.

Και κάπου εδώ γεννιέται η εξής απορία: Είναι απαραίτητες οι ζάντες αλουμινίου σε ένα αυτοκίνητο; Στο αισθητικό κομμάτι σίγουρα, μεταμορφώνουν την εξωτερική εμφάνιση και δίνουν έναν πιο «sportive» χαρακτήρα! Τι συμβαίνει, όμως, σε πιο ουσιαστικούς τομείς, όπως η δυναμική συμπεριφορά του οχήματος; Μπορεί ένα σετ ζαντών αλουμινίου να βελτιώσει τις επιδόσεις ή την απόδοση των συστημάτων ανάρτησης και πέδησης;

Ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο που αντιλαμβάνεται τις ζάντες αλουμινίου ως ένα απλό αξεσουάρ αισθητικής αναβάθμισης. Υπάρχει ουσία πίσω από την ύπαρξή τους και σε αυτό το τεχνικό κείμενο θα την αναλύσουμε!

No Comments

Post A Comment